Komexobeton a naar bim

Geplaatst op: 29 / 10 / 2021

De Jong Beton kan prima uit de voeten met Isah & KomexoBeton

De Jong Beton is al meer dan 30 jaar de specialist in de prefab bouw. Van stadsmeubilair tot technische ruimtes, De Jong Beton ontwerpt én produceert op maat gemaakte betonelementen. Jaarlijks leveren ze zo’n 5000 losse betonelementen. Om die data van betonelementen efficiënt bij te kunnen houden gebruikt de club van De Jong het business softwaresysteem Isah in combinatie met custom features van KomexoBeton. Sinds 2016 implementeren we verschillende functies van het ERP-systeem bij De Jong Beton.

 

Bastian Rockx, de Isah Guru

Er zijn talloze opties en mogelijkheden met het Isah ERP-systeem en KomexoBeton. Veel van die opties zorgen voor meer gestroomlijnde processen en een aantal handelingen worden zelfs automatisch uitgevoerd. Maar om het overzicht te bewaren is het altijd fijn als er iemand binnen de organisatie is die óók weet hoe zo’n ERP-systeem in elkaar zit. Bij De Jong Beton is dat Bastian Rockx.

 

Bastian Rockx, ook wel de Isah Guru genoemd, is verantwoordelijk voor de planning van de fabriek. Hij heeft eigenlijk geen achtergrond in automatiseren, maar beetje bij beetje heeft hij zich erin verdiept. Ondertussen is hij dé contactpersoon van onze samenwerking met De Jong Beton geworden. Bastian heeft in de loop der jaren zijn weg binnen Isah gevonden door veel ermee te werken. Meestal vindt hij wel een oplossing, maar voor complexere vraagstukken staan we uiteraard voor hem en De Jong Beton klaar.

 

Custom features

Om het werk van Bastian Rockx makkelijker te maken hebben we over de jaren heen verschillende custom features toegevoegd aan het Isah ERP-systeem, de zogenaamde KomexoBeton functies. Die functies zorgen ervoor dat De Jong Beton nóg efficiënter werkt met Isah. Zo worden stuklijsten eenvoudig ingevuld, kan elke afdeling snel relevante informatie zien en ondersteunen de betonspecifieke tool van Komexo het gehele proces – van offerte tot facturering. Ook in de toekomst zullen we De Jong Beton blijven ondersteunen.

 

Lees hier het volledige artikel over Bastian Rockx, de Isah Guru van De Jong Beton.