Komexobeton betonplaat

Van 0 naar Industrie 4.0

De vierde industriële revolutie is in volle gang. Toch zijn veel betonbedrijven nog niet zover. Tussen de eerste stap en het eindproduct zitten vaak veel schakels. Schakels die tijd kosten en voor ruis zorgen. Door smart te produceren, is er veel winst te behalen. KomexoBeton helpt u hierbij.

Komexobeton bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen doorgronden

In de Industrie 4.0 staat efficiënt produceren centraal. Belangrijk hiervoor dat de randvoorwaarden kloppen. Om te beginnen moet het systeem goed werken en hebben uw mensen de juiste kennis nodig. KomexoBeton helpt u om uw bedrijfsprocessen te doorgronden en de software voor u te laten werken.

Komexobeton slimme fabriek

Slimme fabriek

In een slimme fabriek communiceren machines met elkaar. Dit levert flinke tijdswinst op: u doet meer met dezelfde mensen. Maar ook buiten uw bedrijf werkt de Smart Industry door. Bijvoorbeeld door systemen van leveranciers en klanten op u en elkaar aan te sluiten. Zonder tussenkomst van mensen, voert het systeem de juiste stappen uit bij de productie.

Komexobeton quickscan

Quick Scan

KomexoBeton onderzoekt de optimalisatiekansen voor uw bedrijf. Met een Quick Scan bekijken we waarmee u snel resultaat behaalt. Deze veranderingen voeren we door. Daarna gaan we verder met verbeteringen waar meer tijd of geld voor nodig is. Omdat wij werken voor veel bedrijven, weten we precies wat werkt en hanteren we een snelle implementatietijd.

Vraag een Quick Scan aan

Komexobeton alles in een

Alles in één

Als u kiest voor KomexoBeton, dan krijgt u volledige ondersteuning. Functioneel kunt u rekenen op het advies van onze consultants. Is alles helder, dan programmeren onze technici de software specifiek voor uw bedrijf. Zo kunt u met al uw vragen terecht bij dezelfde partij.

Neem contact op met onze consultants

Praktijkvoorbeeld: HP Valves

Komexo heeft bij HP Valves een volledige klantorderspecifieke productie ingevoerd. Het ultieme doel van Smart Industry is om losse stuks op dezelfde manier te produceren als series: snel en veel achter elkaar, maar dan klantspecifiek. HP Valves is dit gelukt.
Komexo heeft de software bij dit bedrijf zo ingericht dat machines met het scannen van een code, precies weten wat ze moeten doen. Door als betonbedrijf met software informatie mee te geven aan de machines, kan ook hier een veel kortere doorlooptijd gerealiseerd worden.

Whitepaper hp valves 1
Download het whitepaper over HP Valves