0685d13c5ba0c7a0a65e1d296ddf3f42bb68d28b

Geplaatst op: 13 / 11 / 2019

Byldis houdt overzicht via de nieuwe transportplanning

In samenwerking met werkvoorbereiders en transportplanners bij Byldis werd de afgelopen periode een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan KomexoBeton: Een transportplanning via het web! Reden van deze ontwikkeling schuilt in het feit dat projectleiders op locatie direct inzicht moeten hebben in status van geplande vrachten. Met name de projecten in Londen hebben bijgedragen aan een nieuwe, web-based, oplossing welke de gebruiker on-line de mogelijkheid geeft om vrachten grafisch te (her)plannen en tijdig te communiceren via het web of er wijzigingen op handen zijn of (mogelijk door weersomstandigheden) productgroepen (automatisch) herpland moeten worden qua levering.

Bijkomend voordeel is dat de transporteur on-line mee mag kijken (u bepaalt!) in de transportplanning en transportmiddelen (trailers) van afstand kan koppelen via zijn eigen (afgeschermde) omgeving.

Wilt u ook uw transportplanning optimaliseren via het web? Neem contact op met ons, wij vertellen u graag meer over dit onderwerp!