Komexobeton home

Geplaatst op: 24 / 10 / 2018

Rob Wensink – HOLCON

Meer controle op processen binnen het bedrijf

HOLCON BV is leverancier van prefab beton aan projecten in de utiliteitsbouw, GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) en woningbouw. HOLCON heeft twee fabrieken in Duitsland, van waaruit de prefab betonproducten worden geleverd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Het bedrijf levert voornamelijk aan de Nederlandse markt, maar is ook actief in Duitsland.

Gestroomlijnd proces

In 2011 is HOLCON de samenwerking aangegaan met Komexo. Tot die tijd werkte het bedrijf nog met Excel om alle processen bij te houden. Rob Wensink, directeur van HOLCON, geeft aan: “Komexo heeft ons een oplossing geboden voor het hele bedrijfsproces. Van calculatie en planning tot transport en nacalculatie, alles is nu geautomatiseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als bedrijf veel efficiënter kunnen werken. Vroeger deden wij veel dingen dubbel, nu wordt alles automatisch uitgerekend. Het proces is nu helemaal gestroomlijnd. Dat zorgt ervoor dat we veel tijd besparen en dat we veel meer controle hebben op alle processen binnen ons bedrijf.”

Samen optrekken

Komexo is, net als HOLCON, actief in de betonbranche. Dat ervaart Wensink als zeer prettig: “HOLCON is sinds 5 jaar actief op de markt van beton. Wij zijn soms nog zoekende hoe we de betonsoftware optimaal kunnen toepassen. Het is dan prettig om een partner als Komexo te hebben met kennis van de markt en de betonbranche. Samen komen we altijd tot een goede oplossing voor de problemen die zich voordoen.”

Directe communicatie

HOLCON ervaart de samenwerking met Komexo als zeer positief. Wensink: “We kunnen altijd direct met elkaar communiceren en bespreken meteen alle problemen waar we tegenaan lopen met Komexo. Soms worden de lijnen iets minder strak, waardoor uitloop ontstaat, maar dit wordt altijd goed opgelost.”

Wilt u meer weten over de aanpak van Komexo voor het prefab betonbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Komexo klant woord rob wensink