kombeton-header

Geplaatst op: 24 / 10 / 2018

Martin Hinsenveld – HP Valves

Komexo biedt flexibel maatwerk

HP Valves is een multinational in de klantordergestuurde maakindustrie. Ruim honderd medewerkers werken vakkundig aan het ontwerp, de verkoop en de productie van hoge druk afsluiters die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. Naast de hoofdvestiging in Oldenzaal heeft HP Valves een dochterbedrijf in Zuid-Korea waar met 60 medewerkers complementaire producten worden geproduceerd.

Voor een efficiënt bedrijfsproces en om het aantal fouten te beperken, koos HP Valves in samenwerking met Komexo voor een automatiseringsoplossing van Isah business software. De heavy users van het ERP-systeem zijn bij HP Valves leidend geweest voor het vinden van een passende oplossing.

Flexibel maatwerk

Vandaag de dag kan vastgesteld worden dat het Isah pakket voor HP Valves goed werkt. De omzet is sterk gegroeid en het werk blijft interessant voor de medewerkers. “Isah is een prima ERP-pakket met flexibel maatwerk dat gewoon werkt”, aldus Marten Hinsenveld. “Komexo heeft hier een belangrijke bijdrage in. De samenwerking wordt gekenmerkt door korte lijnen waardoor op een prettige manier maatwerk geleverd wordt. Daar zijn we erg blij mee.”

Internationale oplossing

Na de succesvolle implementatie van het ERP-systeem in Nederland, werd Komexo in 2010 in Zuid-Korea medeverantwoordelijk voor de implementatie van de Isah software. “Komexo is een betrokken partner in dit proces. Binnen Komexo hebben wij een vaste consultant die al meerdere malen met ons is afgereisd naar Zuid-Korea. Nu nog steeds gaat hij met ons mee om daar de logistieke administratie verder te optimaliseren. Van gecompliceerde communicatie is geen sprake. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Komexo en de persoonlijke afstemming is goed.”      

Wilt u meer weten over de oplossingen van Komexo voor het maakbedrijf? Neem dan contact met ons op.