kombeton-header

Geplaatst op: 30 / 10 / 2018

Dennis Duynstee – Repak

De betrokkenheid en het inzicht zorgen voor snelle oplossingen

Repak is een dynamisch bedrijf, dat zich specialiseert in de productie van geavanceerde verpakkingssystemen (dieptrekmachine) voor de voedingsindustrie. Het bedrijf wil samen met haar klanten inspelen op de ontwikkelingen in een dynamische branche. Hierbij staan flexibiliteit, snelheid en kwaliteit centraal. Met de bedrijfssoftware van Komexo zijn de bedrijfsprocessen van Repak bestuurbaar en inzichtelijk, zodat er eenvoudig op specifieke wensen van klanten kan worden ingespeeld.

Goed overzicht

Ruim tien jaar werkt Repak samen met Komexo. “In de afgelopen jaren zijn onze bedrijfsprocessen met behulp van Komexo een stuk overzichtelijker geworden”, legt Dennis Duynstee, Managing Director van Repak, uit. “Het bijhouden van alle gegevens van onze magazijnvoorraad is eenvoudiger geworden. Ook kunnen onze medewerkers door software van Komexo zonder problemen dagelijks in- en uitklokken. We hebben nu een goed overzicht van de goederenstroom, de planning van activiteiten en de kosten. De komende jaren blijven we zoeken naar uitdagingen. Zo willen wij bijvoorbeeld ook onze procestijden overzichtelijker maken. Wij gebruiken een taakstellende methode. Hiervoor willen we intern de procestijden kunnen meten. Samen met Komexo zoeken we nu naar een passende oplossing”, aldus Duynstee.

Snel schakelen

Duynstee waardeert de pragmatische aanpak van Komexo. “Onze samenwerking wordt gekenmerkt door persoonlijk contact en er wordt snel geschakeld, zodat we altijd snel tot de juiste oplossing kunnen komen. Wat ik prettig vind, is dat Komexo kennis heeft van de maakindustrie. De consultants van Komexo denken met ons mee en putten kennis uit eerdere ervaringen. Door het goede overleg met Komexo kan altijd ingespeeld worden op specifieke wensen.”

Betrokkenheid en inzicht

“In bepaalde mate is Repak afhankelijk van Komexo”, legt Duynstee uit. “Deze verantwoordelijkheid neemt men goed op zich door betrokkenheid te tonen en ons op basis van hun expertise het juiste inzicht te geven. Ook de proactieve houding ervaar ik als prettig. Komexo inventariseert onze wensen en verzorgt geregeld trainingen over nieuwe zaken. Op deze manier geeft Komexo ons de juiste sturing.”

Wilt u meer weten over Komexo’s aanpak voor maakbedrijven? Neem dan contact met ons op.

Komexo klant woord dennis duynstee