Komexobeton downloads

Geplaatst op: 24 / 10 / 2018

BisoTON uit Ede

“Flexibeler reageren op wijzigingen in de planning”

Betonbedrijf BisoTON uit Ede kiest voor Komexo om de processen binnen het bedrijf te automatiseren. Op 23 september jongstleden werd duidelijk dat BisoTON een samenwerking aangaat met Komexo. Doel is om zo snel mogelijk alle processen binnen het bedrijf te automatiseren met de software Isah Beton.

Producent betonelementen

BisoTON is specialist in het produceren en leveren van geïsoleerde betonpanelen. Het bedrijf is de afgelopen jaren steeds meer aandacht gaan besteden aan duurzaamheid en energiebesparing. De betonelementen die BisoTON levert voor diverse projecten, zijn van hoogwaardige kwaliteit, robuust en sterk.

Prefab betonsoftware

Om de processen binnen het bedrijf te optimaliseren, is BisoTON een samenwerking aangegaan met Komexo. Isah Beton software is speciaal ontwikkeld voor het prefab betonbedrijf en ondersteunt de productie planning binnen een betonbedrijf. Alle unieke bedrijfsprocessen in de betonindustrie zijn standaard opgenomen in de ERP software die Komexo levert.

Efficiënter werken

Door gebruik te maken van Isah Beton, wordt het voor BisoTON gemakkelijker om flexibel te reageren op wijzigingen in de planning. Bovendien is het met de prefab betonsoftware mogelijk om projecten beter te bewaken en sturen dankzij realtime inzicht. Hierdoor werkt BisoTON efficiënter en besparen ze kosten. De komende tijd gaat Komexo aan de slag met het verder automatiseren van de processen binnen het betonbedrijf.

Meer weten over prefab betonsoftware? Neem dan contact met ons op.

Komexo klant